Un bărbat aflat la bordul unui zbor al companiei Alaska Airlines a trebuit să fie imobilizat și sedat după ce a încercat să se lupte cu mai mulți membri ai echipajului, potrivit unei declarații depuse la Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul Alaska, informează Insider.

Bărbatul a fost încătușat pentru a i se administra medicamentele de sedare

Potrivit declarației depuse luni, bărbatul a fost auzit țipând în baie.

Când a fost abordat de un însoțitor care încerca să îl ajute, acesta a deschis ușa cu pumnul și a început să se îndrepte spre cabina de pilotaj, cu "salivă și spumă ieșindu-i din gură".

Citește și: Un celebru muzician român a rămas fără despăgubirile de 14 milioane de euro pentru demolarea unei proprietăți. Vila de lux se afla în Ibiza

Însoțitorul de zbor le-a spus procurorilor că l-a blocat pe bărbat ca să nu continue mai departe și a cerut ajutorul unui expert medical de la bord. O asistentă care s-a prezentat a sugerat ca bărbatului să i se administreze Narcan- un medicament folosit pentru tratarea supradozelor de droguri- dar numai administrat într-o doză mică. Acesta este momentul în care martorii spun că bărbatul a început să opună rezistență, încercând "să lovească și să împingă oamenii și să se agațe de ei", conform declarației.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Bărbatul a fost încătușat pentru a i se administra medicamentele de sedare.

Bărbatul a fost încătușat pentru a i se administra medicamentele de sedare.

[Sursa foto: PixaBay]


După ce a fost încătușat și i s-au administrat medicamente pentru sedare, bărbatul le-a spus pasagerilor că a avut un atac de panică, nu o supradoză. Martorii au declarat că, după ce avionul a aterizat, bărbatul a încercat să ascundă o bucată de folie cu o "substanță pulverulentă albă" între scaune, dar a fost prins.
Într-un interviu cu forțele de ordine, bărbatul spune că avea amețeli și că luase trei ursuleți gumați HHC înainte de zbor, despre care a spus că ar fi putut contribui la reacția sa. Cu toate acestea, el nu a putut explica de ce a avut folie, iar la un moment dat, "părea să lăcrimeze" când a fost obligat să dea o explicație.

Citește și: Un bărbat de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost agresat de doi tineri

Bărbatul este acuzat de agresiune simplă în cadrul jurisdicției maritime și teritoriale, interferență cu membrii echipajului de zbor și însoțitorii de bord, precum și de aplicarea anumitor legi penale la acte pe aeronavă. Alaska Airlines a refuzat să comenteze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si