Individul, în vârstă de 37 ani, ar fi început să distrugă viețiile copiilor în urmă cu șase ani. Procurorii care se ocupă de caz nu exclud ca numărul victimelor să fie mult mai mare. Bărbatul și-a primit sentința de 22 de ani de închisoare cu executare în primă instanță. 

Citeste si: Caz cutremurător în județul Argeș. Un profesor este cercetat pentru purtare abuzivă după o discuție cu o elevă: ,,Îi scot toţi dinţii din gură"

Anchetatorii nu exclud ca pastor ul să fi avut mai multe victime

Pastorul în vârstă de 37 de ani a profesat mai mulți ani la rând într-o biserică penticostală din localitatea Poieni din județul Cluj. Acesta ar fi profitat de faptul că era bine văzut în localitate și s-ar fi apropiat de mai multe familii sărmane, care aveu copii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ororile sale au ieșit la iveală când tatăl unei minore în vârstă de șase ani din Huedin a suspectat că individul ar fi profitat de fetiță și ar fi batjocorit-o. Revoltat, tatăl acesteia a mers direct la secția de poliție, iar pastorul a fost reținut în luna iulie. Pe tot parcursul cercetării, anchetatorii au reușit să afle că alți 11 minori, cu vârste cuprinse între șase și 12 ani ar fi fost molestați de bărbat.

Acum, după mai bine de cinci luni de când cazul a ajuns în atenția oamenilor legii, magistrații de la Judecătoria Huedin au stabilit o primă sentință: 22 de ani de închisoare cu executare pentru pedofilie. Decizia nu este însă definitivă.

Citeste si: VIDEO| În timp ce copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun, adulții sunt nerăbdători să ajungă... curierul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si