Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un patron de mobilă a fugit după ședința de judecată! Acesta ar fi țepuit mai multe persoane

Fondatorul unei cunoscute companii de mobilă a fugit după ședința de judecată din Chișinău, unde magistrații au decis să-i înlocuiască arestul acestuia la domiciliu cu arestul la penitenciar.

Maria Stiuca,

Un patron de mobilă a fugit după ședința de judecată! Acesta ar fi țepuit mai multe persoane

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urma ședinței de judecată de la Chișinău, un patron de mobilă al unei companii cunoscute a încercat să evadeze după ce magistrații i-au înlocuit arestul la domiciliu cu arestul la un penitenciar.

După ce a aflat că va fi dus la penitenciar, un patron de mobilă a fugit după ședința de judecată

Patronul țepar urma să revină în arest preventiv pentru 30 de zile, în urma solicitării procurorului PCCOCS, după ce, înainte, Curtea de Apel Chișinău îl plasase în arest la domiciliu.

Conform procurorului, bărbatul nu s-a prezentat la pronunțarea încheierii judecătorești emisă de Judecătoria Chișinău.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare a fost reținut, după ce a încercat să vândă o femeie pentru 1.000 de euro

Astfel, după ședința de examinare a demersului procurorului, înainte ca pronunțarea să se încheie, inculpatul a fugit într-un parc din Chișinău.

Patronul de mobilă a forțat brățara electronică de pe corp, și, ulterior a reușit să o smulgă.

Și-a aruncat haina cu care era îmbrăcat pentru a nu fi recunoscut și a fugit. 

Citește și: O femeie de 78 de ani, arestată după ce a jefuit o bancă

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În acest moment, acuzatul este căutat de Poliția Republicii Moldova pentru a fi reținut.

Citește și: Tot ce nu au voie frații Tate să facă în timpul arestului la domiciliul! Un singur pas greșit și pot ajunge iar în spatele gratiilor| EXCLUSIV

Bărbatul ar fi țepuit 158 de victime în Moldova, cu un prejudiciu de aproape 40 de milioane de lei.

Un român a fost prins de polițiști chiar în autocarul cu care venea din Spania. Acum șase ani își înjunghiase fiul

Un român care era căutat de mai bine de șase ani în țara sa natală a fost arestat de polițiști la Opicina (Trieste), aproape de granița Italiei cu Slovenia. Individul își înjunghiase fiul în anul 2017. Bărbatul a fost găsit într-un autocar care venea dinspre Spania, în urma unui control de rutină.

În urmă cu șase ani, românul cu pricina își înjunghiase fiul în gât și în brațe în timpul unui conflict în familie, pe baza consumului de alcool.

Tânărul a ajuns ulterior la spital, acolo unde a fost spitalizat pentru o perioadă îndelungată de timp. Tatăl a fost condamnat la 1 an și 5 luni în spatele gratiilor sub acuzația de vătămare corporală gravă. La scurt timp după proces, românul a reușit să se facă dispărut.

Citește și:  Un român a crezut că o să de lovitura furând șapte sticle valoroase de șampanie. Bărbatul a fost prins în fapt de polițiști

Incidentul sângeros datează din anul 2017, dar autorul- un român în vârstă de 53 de ani- a fost identificat abia acum de carabinierii din Opicina, care l-au oprit în timp ce călătorea cu un autocar care venea din Spania.

Infractorul a fost depistat de carabinierii din Villa Opicina-Trieste, în urma unui control de rutină, descoperind că pe numele acestuia era emis un mandat de arestare emis de Parchetul din Florența.

În urmă cu șase ani, românul își înjunghiase fiul în gât

Totodată, după comiterea faptelor, românul în vârstă de 53 de ani a fost judecat, doar că  polițiștii  i-au pierdut urma înainte de pronunțarea sentinței. Pe numele său atârna astfel un mandat de arestare din partea procuraturii din Florența.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si:  Atac cu rachete în nordul Israelului! Au sunat alarmele de război- kanald.ro

Citeste si:  Dan Diaconescu, arestat pentru 24 de ore! Care sunt următoarele măsuri legale- wowbiz.ro

Citește și:  Tiberius este acuzat că și-ar fi ucis cu sânge rece fratele mai mic. Românul neagă orice acuzație: „A fost un accident”

Infractorul a fost arestat imediat și dus la închisoare. În aceste momente, după ce a fost arestat, românul va trebui să execute pedeapsa finală de 1 an și 5 luni de închisoare pentru vătămare corporală gravă.

Citește și:  După 15 ani de îngrijit persoane în Italia, o româncă s-a întors acasă și și-a găsit împlinirea în propria gospodărie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI