Cei doi bărbați aflați la furat au sărit gardul instituției, moment în care au fost văzuți de paznic și au sărit la bătaie. L-au lovit cu o coadă de mătură peste mână, iar atunci când a fugit, l-au prins din urmă. Paznicul, un bărbat de 66 de ani, a încercat să se ascundă, dar nu a scăpat prea ușor, asta pentru că cei doi atacatori au intrat peste el în gheretă.

Unul dintre ei l-a lovit cu televizorul în cap.

Citește și: Un tânăr din Flămânzi a trăit o adevărată aventură după ce a furat mașina unei femei. Acesta nu deținea permis de conducere

„Unul dintre cei doi indivizi l-a lovit cu un televizor in cap, cealalta persoana sustraandu-i de pe masa portmoneul in care se afla suma de 200 de lei si actele de identitate precum si un telefon mobil", transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Cei doi tineri, de 24, respectiv 26 de ani, au fost prinși la scurt timp și reținuți pentru 24 de ore, apoi arestați preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Cerșetor în scaun cu rotile, surprins în timp ce se ridica în picioare

Un tânăr din Flămânzi a trăit o adevărată aventură după ce a furat mașina unei femei. Acesta nu deținea permis de conducere

Polițiștii din Botoșani au reținut un tânăr de 18 ani după ce a furat maşina unei femei, a condus-o deşi nu are permis şi a alimentat de la o staţie peco fără a plăti.

Citește și: Tinerii din Arad care au furat banii unui pensionar, au fost prinși de polițiști. Bătrânul păgubit a încercat să alerge după ei

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta, în data de 21 ianuarie, ar fi sustras un autotrusim din curtea fermei la care lucra, căreia i-ar fi montat plăcuţe cu numere de înmatriculare ale  unui alt autovehicul şi pe care l-ar fi condus pe drumul public din comuna Lunca, fără a deţine permis de conducere.

Citește și:  Un bărbat din Călărași a furat o mașină de Poliție în timp ce agenții erau în misiune

Mai mult decât atât, acesta ar fi alimentat cu carburant, de la o staţie peco, din comuna Lunca, fără a achita contravaloarea acestuia”, a transmis  IPJ Botoşani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si