În prima sa zi la noul loc de muncă, agentul de securitate a  decis să deseneze cu ajutorul unui creion două perechi de ochi pe tabloul "Three Figures" al artistei Anna Leporskaya (1932-1934). Opera de artă era expusă într-o galerie de artă exhibiţionistă la Centrul Yelţîn din Ekaterinburg din vestul Rusiei.

Doi vizitatori ai galeriei au fost cei care au sesizat modificările suplimentare pe două dintre cele trei figuri prezente în tabloul din anii '30, potrivit  Art Newspaper.

Tabloul, care era împrumutat de Galeria de stat Tretyakov din Moscova, a fost distrus de un agent de securitate care ar fi declarat că se plictisea în prima lui la noul loc de muncă. Bărbatul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost concediat între timp.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un vindecător din Pakistan i-a bătut unei femei un cui în cap pentru a da naștere unui băiat. Tânăra a ajuns de urgență la spital

Care este paguba a provocată de paznic

Lucrarea a fost trimisă la galeria din Moscova, unde a fost inspectată de un restaurator. 

Oamenii legii au deschis o investigaţie sub săvârșirea faptelor de vandalism, care se pedepseşte cu amendă de aproape 500 de euro şi muncă în folosul comunităţii pentru un an.

Tabloul va fi reparat fără a fi deteriorat, iar costurile, pe care angajatorul paznicului s-ar fi angajat să le suporte, se ridică la 3.000 de euro. Nu se cunoaște cu exactitate cât valorează pictura, însă aceasta a fost asigurată pentru 75 de milioane de ruble, adică aproximativ 876.000 de euro.

Citeste si: VIDEO| Într-o localitate străbătută de DN 1, localnicii adorm cu teama ca nu cumva un camion să-i calce în somn. Accidentele sunt la ordinea zilei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si