Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Un pedofil a pipăit o fetiță în scara unui bloc și a forțat un baiat să se dezbrace

Caz șocant în cartierul Prima Nufărul din Oradea. Un pedofil care locuia cu chirie într-unul din apartamente a convins un băiat să se dezbrace, apoi a pipăit o fată în scara blocului.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 42 de ani din Constanța a intrat în atenția autorităților din Oradea, după ce a molestat doi copii, un băiețel și o fetiță. Băiatul a fost forțat să se dezbrace, i-a prins mâinile la spate și l-a dezbrăcat, dar a reușit să scape. Același individ este acuzat că a șicanat o fetiță în scara blocului unde locuia cu chirie. Copiii s-au plâns părinților, iar cei ai fetiței au și cerut ajutor public pentru prinderea bărbatului.

Citeste si: VIDEO- Minori obligați să cerșească de un clan de interlopi din Ilfov. Oamenii legii i-au prins pe membrii rețelei care i-a terorizat pe micuți

Ionuţ Mihai a fost dat pe mâna poliţiştilor, însă când oamenii legii l-au căutat în apartamentul pe care îl ocupa cu chirie, acesta fugise deja.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Agresiune sexuală în spitalul de psihiatrie

El a fost dat, însă, în consemn, în toată ţara, şi a fost prins, joi, în municipiul Braşov, de unde a fost preluat şi adus cu escortă la Oradea. Acesta riscă până la 3 ani și 10 luni de închisoare.

Mai mulți minori au fost obligați să cerșească și să se prostitueze

Procurori DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate- Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane au efectuat cinci percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Ilfov pentru a-i găsi pe membrii unei grupări interlope care obliga copii să cerşească în trafic. Dosarul vizează şi acuzaţii de agresiune sexuală.

Citeste si: Un profesor de liceu și-a corupt sexual elevele timp de mai mulți ani. O parte dintre colegii săi știau, dar nimeni nu a spus nimic

Conform Poliției Române, începând cu anul 2021, în Capitală a fost constituit un grup infracţional organizat care a acţionat până în luna mai a anului acestuia și care a traficat minori pe care i-a obligat să cerșească.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI