Un bărbat a trecut printr-o experiență incredibilă și dureroasă. Bătrânul în vârstă de 81 de ani tundea grădina casei în care locuiește atunci când a fost atacat de un roi de albine ucigașe.

Albinele s-au năpustit asupra lui și l-au mușcat până l-au doborât la pământ. Agonia bărbatului din Maysville, SUA, a durat trei ore.

I-au intrat 200 de albine în gură, ochi și nas

Pensionarul s-a ales cu mușcături pe tot corpul și cu șoldul rupt. Albinele i s-au înfipt în ureche și i-au intrat în nas, urechi, gură și chiar în ochi. 

Un pensionar a fost devorat de albine, timp de trei ore. 200 de albine „ucigașe” i-au intrat în gură, ochi, nas și urechi

Un pensionar a fost devorat de albine, timp de trei ore. 200 de albine „ucigașe” i-au intrat în gură, ochi, nas și urechi

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: FOTO- Întâmplare inedită în viața a doi bărbați! Un bărbat de 22 de ani a aflat că este înșelat de soție chiar cu tatăl său. Acum, cei doi așteaptă gemeni

El a fost găsit de un grup de bărbați care au sunat la numărul de urgențe după ajutoare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Astfel, victima albinelor a fost transportată de urgență la Spitalul Regional Norman. Un medic spune că pensionarul este norocos că este încă în viață, deoarece risca să moară sufocat.

„Căile respiratorii se pot închide și nu mai poți să respiri de unul singur”,  a spus Savannah Phillips, medic la camera de urgențe Norman Regional, conform  Mirror.

Bărbatul a trecut printr-o operație la șold în ziua următoare. El a fost apoi transferat la o altă unitate medicală unde se recuperează în prezent.

Citește și: Un bărbat gelos și-a mușcat iubita de nas. Acesta a ajuns după gratii în urma gestului făcut

Un bărbat gelos și-a mușcat iubita de nas

O româncă din Italia a ajuns la spital în urma gestului partenerului său gelos. Aceasta a fost mușcată de nas în urma geloziei iubitului conațional, de 40 de ani.

Atacatorul femeii  este un român de 40 de ani. Acesta și-a agresat iubita, o româncă de 42 de ani. Gestul a venit după ce a prins-o în intimitate cu fiul lui dintr-o relație anterioară.

Femeia a ajuns la spital

Fiind foarte gelos, acesta a atacat-o pe iubita sa de 42 de ani, mușcând-o de nas.

Citește și: „Nu am fost cu vreun bărbat”. O tânără virgină de 19 ani susține că a fost lăsată gravidă de „un spirit rău”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Femeia a ajuns internată la spitalul din Agrigento, cu riscul de a suferi o desfigurare permanentă și mai multe zile de spitalizare.

Toată întâmplarea a dus la un proces intentat de româncă. Acesta s-a încheiat cu o condamnare de patru ani închisoare. Atacatorul român a fost condamnat de către judecătorul Iacopo Mazzullo, la patru ani de închisoare.

Pedeapsa pentru acest tip de infracțiuni  variază de la 8 la 14 ani. Atacatorul a beneficiat de circumstanțe atenuante generice și va sta după gratii 4 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si