Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un pensionar din Craiova a fost arestat pentru pedofilie. Părinții copiilor au surprins întreaga scenă

Pensionarul, în vârstă de 63 de ani, a fost surprins de părinții copiilor, de cinci și șase ani, în timp ce le arăta organele sexuale.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Părinții au observat purtarea nefirească a bărbatului, care le făcea avansuri copiilor.

Un pensionar pedofil a fost reținut la Craiova

„În ziua de 19 iulie, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 63 de ani, din Municipiul Craiova. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi agresiune sexuală. În cursul zilei de ieri, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului bănuit de comiterea faptelor. Au fost ridicate mai multe medii de stocare în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de corupere sexuală a minorilor şi o infracţiune de agresiune sexuală“, au declarat poliţiştii.

Citeste si: Protest împotriva abuzului în școli- organizat la Inspectoratul Școlar București

Bărbatul era vecinul micuților, chemându-i la el în curte pentru a se juca. Părinții au rămas îngroziți de cele văzute.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bărbatul îi ademenea pe copii în curtea sa

„ În fapt, la data de 4 iulie, un minor şi o minoră, de 5 şi 6 ani, din Craiova, s-ar fi deplasat la locuinţa bărbatului, unde cel în cauză, în urma practicării unor jocuri, și-ar fi expus organele genitale şi i-ar fi determinat pe minori să le atingă.

De asemenea, din cercetări poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi procedat similar în luna mai, victimă fiind o minoră de 6 ani, din Craiova. Tot din cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul, în cursul anului curent, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale împreună cu o altă minoră de 8 ani, ar fi atins-o în zona feselor, şi-ar fi expus organele genitale şi ar fi determinat-o pe aceasta să le atingă“, au mai precizat poliţiştii doljeni.

Citeste si: VIDEO| Un posibil pedofil a fost dat pe mâna poliției de către ”Justițiarul de Berceni”

În urma cercetărilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. 

Părinții au remarcat comportamentul ciudat al copiilor, care atunci când ajungeau acasă făceau aceleași gesturi. Așa au descoperit ce se întâmpla în curtea vecinului lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI