Cunoscuții pensionarului sunt de părere că acesta nu a mai rezistat după ce ar fi primit în cutia poștală factura la energie electrică. Se pare că bărbatul ar fi avut niște datorii mai vechi de achitat, iar din cauza propririi a ajuns să încaseze lunar din pensie doar 300 de lei și asta după ce o viață întreagă a lucrat în domeniul textil.

Citeste si: Petrecere cu angajații Primăriei într-o comună din județul Olt unde incidența este de peste 20 la mie. Ce i-a dat de gol pe petrecăreți

Factura uriașă la energie electrică l-a determinat să-și pună capăt zilelor

Bărbatul le-a mărturisit celor care îi erau apropiați că în aceste zile ar fi trebuit să plătească factură la curent și că ar fi însemnat să rămână fără bani. Niciunul dintre cunoscuți nu și-a imaginat că omul este atât de disperat. Luni, cunoscuții au rămas fără cuvinte când au aflat că bărbatul și-a pus capăt zilelor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii lugojeni au verificat locuința și se pare că acesta nu a lăsat niciun bilet de adio pentru a-și justifică gestul. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Cel mai bun exemplu al paradoxului țară bogată – popor sărac! Pădurile de lângă un sat din Vrancea, pline de „diamante negre”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si