In scrisoare, batranul i-a spus lui Vladimir Putin ca ii “e imposibil sa traiasca in aceasta tara” dupa ce contul in care ii este virata pensia i-a fost oprit de executorii judecatoresti din cauza datoriilor la intretinere.

„Azi nu pot sa cumpar nici macar o bucata de paine. Nu am bani nici pentru medicamentele de care am nevoie, pentru ca sunt hipertensiv”, scrie pensionarul, potrivit timpul.md.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La sfarsitul scrisorii el ii cere lui Putin sa-o ordone guvernatorului regiunii sa-i cumpere un sicriu si sa-i ofere un loc de veci la cimitir.

Scrisoarea batranului a avut efect,pentru ca propria a fost sistata imediat, noteaza Ria Novosti. Totodata, batranul a promis ca va plati suma care i-a adus aceasta problema.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si