Close sidebar
Close sidebar

Un personaj-cheie își face apariția în “Secrete de familie”, în această seară

Iubire imposibilă, intrigi dureroase, personaje excepționale puse în situații limită, de toate acestea au parte telespectatorii, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, urmărind serialul toamnei - “Secrete de familie”, la Kanal D

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Serialul “Secrete de familie” a captat atenția milioanelor de telespectatori devenind cea mai puternică poveste a toamnei pe micul ecran.  Fanii producțiilor turcești au parte de un scenariu alert, inteligent, de actori extrem de talentați și de situații care relevă o serie de aspecte în care fiecare persoană se poate regăsi. Din țesătura de intrigi se desprinde puternic iubirea aproape imposibilă dintre personajele principale, avocata Ceylin și procurorul Îlgaz.  

Cei doi protagoniști centrali, într-un impas sentimental

În această seară,  de la ora 20:00, îi regăsim pe cei doi protagoniști centrali  într-un impas sentimental. Decizia lui Ceylin de a păstra distanța cu Îlgaz va fi dureroasă pentru amândoi.

Neva este singura care se bucură de despărțirea dintre Îlgaz și Ceylin, iar femeia încă mai speră că îi poate recâștiga inima fostului logodnic. Pe de altă parte, <despărțirea> dintre Ceylin și Îlgaz îi va trage pe amândoi într-un conflict uriaș.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Arestarea lui Engin este pe cale să se transforme într-o serie de incidente care ar putea  afecta pe toată lumea. Pe măsură ce Engin își construiește noul plan de răzbunare, apare un personaj surprinzător care îl va ajuta. Pars este nevoit să își ascundă, în continuare secretul ce îl leagă de Yekta.

Îlgaz și Ceylin vor avea de înfruntat noi provocări. Aceștia lucrează pentru un nou proces, însă de această dată se află în tabere opuse. Un adevăr neașteptat le va <deschide ochii> iar situațiile tensionate, care le testează iubirea, nu contenesc să apară.

Când poate fi urmărit episodul?

Nu pierdeți în această seară, de la ora 20:00, un nou episod tulburător din serialul toamnei, “ Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.

Citește și: Avanpremieră cu fast, aseară, pentru serialul “Secrete de familie”, ce va avea premiera miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI