Ideea i-a venit unui pescar din Constanta, care si-a deschis un local unde gateste pestele proaspat prins din Marea Neagra si apoi trimite bucatele oriunde vor clientii. In prag de Florii va fi o perioada aglomerata, iar comenzi sunt mai ales pentru stavrid, hamsie si scrumbie.

Citeste si: Romania pune umarul la reconstructia catedralei Notre Dame! Cine sunt romanii care au anuntat ca doneaza bani pentru reconstructie?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nici nu se crapa bine de ziua, ca pescarii din Agigea vin cu barca plina. Stavridul si scrumbia sunt cele mai proaspete produse, prinse in fiecare dimineata in plasele din largul marii. Pestele de Marea Neagra nu mai ajunge doar la cherhanale, ci si la clienti acasa.

In acest local, detinut de un pescar, sfaraie zilnic pestele pe plita. Intre timp, bucataresele prepara un savuros bors pescaresc. Toate bunatatile sunt livrate acasa.

Cu doar cateva zile inainte de Florii, comenzile au inceput sa curga. Pe langa pestele de marea neagra e si cel de balta. Crapul si somnul vor fi si ei gatiti si livrati duminica viitoare.

Citeste si: Mama Nadiei Comăneci a publicat o fotografie din copilăria marii gimnaste! Uite cum arată Nadia la țară, când încă nu era celebră

Si in hypermarketuri clientii incep sa caute peste proaspat pentru Florii. Cele mai cumparate specii sunt pastravul, dorada si somonul. Preturile variaza intre 19 si 60 de lei kilogramul, in functie de pestele ales.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si