Close sidebar
Close sidebar

Un pictor francez a fost legat si fortat sa ii sarute picioarele unei printese din Arabia Saudita

Un pictor angajat de o printesa din Arabia Saudita pentru a se ocupa de niste decoratiuni a fost legat de maini si de picioare de catre garzile de corp ale femeii si obligat sa ii sarute acesteia picioarele.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc la Paris, in luxosul apartament pe care printesa saudita in detine.
Printesa, care ar fi ruda cu printul Khalid bin Abdulaziz al Saud s-a enervat foarte tare cand artistul a facut cateva fotografii si lucrarea sa si a inceput sa il acuze pe acesta ca vrea sa le vanda. Atunci si-a chemat garzile de corp si le-a pus sa il lege pe barbat, care a fost obligat apoi sa ii sarute printesei picioarele. "Ucideti acest caine. Nu merita sa traiasca!" a spus femeia bodyguarzilor. Abia dupa 4 ore pictorului i s-a permis sa paraseasca apartamentul, fara unelte si fara cele 16.000 de lire sterline cat ar fi trebuit sa primeasca pentru lucrarea efectuata.
Acesta s-a dus la politie si a raportat incidentul.

Incidentul a avut loc la Paris, in luxosul apartament pe care printesa saudita il detine. Printesa, care ar fi ruda cu printul Khalid bin Abdulaziz al Saud s-a enervat foarte tare cand artistul a facut cateva fotografii cu telefonul mobil cu lucrarea sa.

Atunci femeia a inceput sa tipe si sa il acuze pe barbat ca vrea sa se foloseasca de numele ei si sa vanda acele fotografii presei.

Printesa si-a chemat garzile de corp si le-a pus sa il lege pe barbat, care a fost obligat apoi sa ii sarute printesei picioarele. "Ucideti acest caine. Nu merita sa traiasca!" a spus femeia bodyguarzilor. Abia dupa 4 ore pictorului i s-a permis sa paraseasca apartamentul, fara unelte si fara cele 16.000

de lire sterline cat ar fi trebuit sa primeasca pentru lucrarea efectuata. Acesta s-a dus la politie si a raportat incidentul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI