O familie din România trăiește un adevărat coșmar! Fiul lor, pe atunci în vârstă de 22 de ani a dispărut fără urmă. Acesta ar fi fost văzut ultima oară într-un bar din zona Albano Laziale, Roma, pe data de 6 martie 2011.

Atunci, tânărul și-a anunțat și părinții că urmează să iasă afară cu o fată, iar la el și-a luat documentele, dar și telefonul mobil, informează presa italiană. Familia băiatului este disperată de durere și totuși speră că într-o zi îl vor putea vedea din nou.

Până în acest moment, autoritățile nu au reșit să-i dea de urmă.

Cine este Alexandru Florin?

Alexandru Florin Bălănescu, în vârstă de 22 de ani, s-a născut în România, dar locuiește de mai mulți ani în Italia. El este pasionat de pictură și locuiește îmăreună cu familia sa în Albano Laziale, Roma. Mama sa a continuat să îl caute, trimițându-i mesaje text și încercând să îl sune, dar telefonul său mobil era mereu închis. 

Despre Alex se știe că este fumător, 1,75 înălțime, ochii castanii, părul șaten și are două cicatrici: una pe mâna dreaptă și cealaltă pe piciorul drept, au transmis oamenii legii. Polițiștii îi îndeamnă pe cei care au orice informație despre Alexandru să sune de urgență la numărul unic, fie să se prezinte la cea mai apropiată unitate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Pictor român dispărut Italia

El este Alexandru Florin Bălănescu.

[Sursa foto: Colaj chilhavisto.rai.it & Pixabay]

Citește și: Incident demn de filme! Două femei s-au bătut într-un salon de înfrumusețare! Scandalul s-a mutat apoi în stradă

Tânăr de 26 de ani din Gorj, dat dispărut

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați în legătură cu dispariția lui Spătaru Valentin Alin, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Acesta ar fi plecat voluntar de acasă, iar de atunci a dispărut fără urmă. Cel care a dat alarma la poliție a fost chiar tatăl acestuia, care s-a îngrijorat când a văzut că Alin nu mai răspundea la telefon.

Român dispărut Târgu Jiu

El este Spătaru Valentin Alin.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Poliția Română]

Citește și: A condus haotic, a dărâmat un stâlp de iluminat și i-a îngrozit pe toți. Un șofer începător a creat panică în Deva. "Dacă nu fugeam repede ne omora!"

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

El a fost pus în urmărire la nivel național. Potrivit informațiilor oferite de către oamenii legii, semnalmentele tânărului sunt: înălțime – 1,75 m, greutate – 70 kg, ten deschis, păr scurt, șaten, ochi verzi, barbă de mărime medie. De asemenea, el are un semn particular, un tatuaj la nivelul antebrațului stâng cu numele „Maria” și un semn al coroanei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si