Close sidebar
Close sidebar

Moarte violentă pentru un pieton: A fost lovit de mai multe mașini pe autostrada A2

Moarte violentă pentru un pieton, care a fost lovit luni de mai multe autoturisme pe autostrada A2 București-Constanța, în zona municipiului Medgidia, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Laura Macovei,

Un pieton a murit după ce a fost lovit de mai multe mașini pe autostrada A2

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pietonul prezenta leziuni incompatibile cu viața

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 181, în zona localităţii Medgidia, judeţul Constanţa, un pieton care se afla pe suprafaţa de rulare a fost acroşat de mai multe autoturisme, acesta suferind răni incompatibile cu viaţa ”, se precizează într-un comunicat transmis de Centrul Infotrafic.

Citește și: Un român de 26 de ani, care era plecat la muncă în Germania, a fost dat dispărut de familie

Potrivit aceleiaşi surse, traficul rutier a fost restricţionat pe banda de urgenţă şi pe prima bandă, circulându-se doar pe banda a doua, până la finalizarea cercetărilor.

Tragedie în cartierul Rahova din Capitală! O copilă de 12 ani a fost călcată de tramvai

O copilă în vârstă de 12 ani a fost prinsă sub un tramvai în zona Rahova din Sectorul 5 al Capitalei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit primelor informaţii oferite de polițiști, fata ar fi traversat strada cu ochii în telefon, pe culoarea roșie a semaforului. Mai multe echipaje de salvare au intervenit la fața locului, au scos-o de sub roți tramvaiului și au transportat-o de urgență la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Marie Curie".

Fata în vârstă de 12 ani a fost extrasă de sub tramvai în stare conștientă, stabilă, aceasta fiind cooperantă.

Citește și: Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Pele

În aceste momente există suspiciuni cu privire la faptul că minora ar putea avea traume în zona craniului și a bazinului. Din această cauză, medicii specialiști de la spitalul "Marie Curie" din Sectorul 4 au început investigațiile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI