Accidentul tragic din județul Arad, în care biciclistul de 66 de ani a fost lovit de un microbuz, a avut loc miercuri seara, în jurul orei 18:00, pe DN 79 (Arad-Oradea), în localitatea Zimandu Nou, potrivit presei locale.

Citeste si: Noile restricții de Sărbători, publicate în Monitorul Oficial. Au intrat azi în vigoare, pentru 30 de zile

Potrivit IPJ Arad, din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că “în seara de 8 decembrie, în jurul orei 18:00, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din județul Bihor,

în timp ce se deplasa cu bicicleta dinspre Sântana spre Arad, pe D.J. 791, a pătruns pe D.N. 79, fiind accidentat de un microbuz, condus de un orădean de 51 de ani".

Citeste si: Percheziții de amploare la traficanții de arme

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma impactului, biciclistul a decedat, informează Aradon.ro. Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Accident în lanț din cauza poleiului, în Capitală. Cel puțin 20 de mașini tamponate

Pieton, spulberat de mașină pe DN2

Un pieton care traversa drumul regulamentar a fost lovit mortal, joi dimineață, de un autoturism pe DN 2, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Sensul de mers Afumaţi- Bucureşti este oprit, circulându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si