Un pilot a făcut o întoarcere în mijlocul zborului pentru ca pasagerii să poată admira fenomenul neobișnuit, Aurora Boreală, vizibil în țări precum Norvegia, Islanda, Finlanda, Suedia.

Turiștii, fascinați de fenomenul rar

Daily Mail a relatat că pasagerii zborului U21806 de la Reykjavík, Islanda, către aeroportul din Manchester au rămas uimiți când un pilot easyJet a luat o rută neobișnuită. Ocolul a durat mai puțin de 10 minute, iar pasagerii au fost martorii unei priveliști uluitoare a luminilor polare.

Citește și: Afacerea cu care o româncă a dat lovitura în Zanzibar. Corina face cozonaci și prăjituri după rețetele românești

Deși zborul lor a fost puțin întârziat, turiștii au spus că a meritat totul pentru surprinderea unor imagini atât de spectaculoase.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adam Groves, din Lymm, Cheshire, a declarat că priveliștea incredibilă a "încununat" vacanța sa, în care s-a și logodit, conform BBC News.

Un cuplu a considerat fenomenul ca pe o surpriză, după ce veneau dintr-o vacanță romantică

Mai mult, bărbatul a declarat că el și logodnica sa se aflau în partea dreaptă a aeronavei și a spus că nu ar fi putut vedea spectaculoasa auroră   dacă nu ar fi fost pilotul atât de "amabil".

”Speram să le vedem cât timp am fost acolo, dar nu am avut ocazia. Am decolat și, la jumătatea zborului, pilotul a stins toate luminile, iar priveliștea putea fi văzută pe fereastra din stânga. Dar noi stăteam pe partea dreaptă și, după câteva minute, pilotul a schimbat înapoi și a făcut o buclă de 360 de grade pentru ca toată lumea să vadă”,

a spus turistul fascinat de fenomenul rar.

Citește și: Peste 250.000 de români au fost tăiați de pe listele beneficiarilor de vouchere pentru alimente

Partenera sa a declarat că surpriza finală din timpul zborului de întoarcere a fost cel mai bun mod de a încheia escapada lor romantică din Islanda.

"După zile întregi în care am sărit în mașină cu orice ocazie pentru a încerca să găsim aurorele boreale fără să le observăm, faptul că în sfârșit am reușit să le vedem pe cer a fost finalul perfect pentru o călătorie foarte specială”,  a povestit femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si