O tragedie a avut loc în aer! În timp ce zbura, pilotul avionului a murit. Bărbatul în vârstă de 59 de ani efectuase un control medical în luna martie, iar rezultatele nu ar fi indicat probleme de sănătate. Aeronova a fost nevoită să aterizeze de urgență, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Un pilot a murit în timpul zborului

Un pilot în vârstă de 59 de ani a murit în timpul zborului.

Avionul pe care îl pilota decolase de la Seattle, de pe Coasta de Vest a Statelor Unite, și avea ca destinaţie Istanbulul, a anunțat pe platforma socială X un purtător de cuvânt al companiei la care lucra pilotul.

Citește și: A murit Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR! Avea 55 de ani și era deputat. "Amintirea ei va rămâne vie prin tot ce a realizat"

Potrivit informațiilor trasnmise de compania aeriană, pilotul a leșinat în timpul zborului. Acesta a fost resuscitat în aeronavă, dar eforturile au fost în zadar, pilotul fiind declarat înainte de aterizarea de urgență efecuată de alți piloți aflați la bord.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scene ca în filme în București: Momentul în care un șofer se prăbușește cu mașina în pasajul Lujerului- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

Comandantul de bord al avionului nostru (de tip) Airbus 350(...) TK204, a leşinat în timpul zborului, După o încercare zadarnică de prim ajutor, cockpitul nostru (în care se aflau alţi doi piloţi) a decis să aterizeze de urgenţă, însă căpitanul nostru şi-a pierdut viaţa înainte de aterizare, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei la care lucra pilotul.

Citește și: Fotbalist celebru al naționalei, găsit mort în piscina vilei din Grecia. George Baldock a murit la 31 de ani, lăsând un gol imens: "Suntem șocați"

Presa locală a dezvăluit că pilotul ar fi fost supus unui control medical în luna martie a acestui an, dar nu ar fi prezentat probleme de sănătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si