Close sidebar
Close sidebar

Un pilot a murit în timpul zborului, după efectuarea unui control medical! "Căpitanul nostru şi-a pierdut viaţa înainte de aterizare" Ce s-a întâmplat cu aeronava

Un pilot a murit timpzul zborului, iar aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, doar ce efectuase un control medical.

Elena Tasca,

Un pilot a murit în timpul zborului

[Sursa foto: Platforma socială X]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tragedie a avut loc în aer! În timp ce zbura, pilotul avionului a murit. Bărbatul în vârstă de 59 de ani efectuase un control medical în luna martie, iar rezultatele nu ar fi indicat probleme de sănătate. Aeronova a fost nevoită să aterizeze de urgență, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Un pilot a murit în timpul zborului

Un pilot în vârstă de 59 de ani a murit în timpul zborului. Avionul pe care îl pilota decolase de la Seattle, de pe Coasta de Vest a Statelor Unite, și avea ca destinaţie Istanbulul, a anunțat pe platforma socială X un purtător de cuvânt al companiei la care lucra pilotul.

Citește și: A murit Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR! Avea 55 de ani și era deputat. "Amintirea ei va rămâne vie prin tot ce a realizat"

Citeste si: El este Cătălin, șoferul de ridesharing ucis cu 22 de lovituri de cuțit, în Snagov. Bărbatul în vârstă de 31 de ani era tatăl a doi copii- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Ora de iarnă 2024, noaptea din octombrie în care se schimbă ora. Cum este afectat organismul- antena3.ro

Potrivit informațiilor trasnmise de compania aeriană, pilotul a leșinat în timpul zborului. Acesta a fost resuscitat în aeronavă, dar eforturile au fost în zadar, pilotul fiind declarat înainte de aterizarea de urgență efecuată de alți piloți aflați la bord.

Comandantul de bord al avionului nostru (de tip) Airbus 350(...) TK204, a leşinat în timpul zborului, După o încercare zadarnică de prim ajutor, cockpitul nostru (în care se aflau alţi doi piloţi) a decis să aterizeze de urgenţă, însă căpitanul nostru şi-a pierdut viaţa înainte de aterizare, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei la care lucra pilotul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI