Un pod vechi de peste 100 de ani care traversa râul Vedea din județul Teleorman s-a prăbușit, joi dimineață, iar mai mulți muncitori care lucrau la reabilitarea acestuia au fost răniți. Incidentul a avut loc în localitatea Orbeasca de Sus. La fața locului se află mai multe echipaje de pompieri și ambulanță.

Citeste si: Accident feroviar grav între București și Constanța. Două trenuri de marfă s-au ciocnit noaptea trecută

Podul metalic peste râul Vedea a fost inaugurat în 1905, fiind primul pod de acest fel construit în zonă. Structura are o lungime de peste 90 de metri, potrivit Hotnews.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Șase oameni au fost răniți la prăbușirea podului

Autoritățile intervin cu 4 ambulanțe, o autospecială de transport victime multiple și o descarcerare.

Din primele informații sunt șase persoane rănite, conștiente. Este vorba de muncitori care lucrau la reabilitarea podului. Doi dintre aceștia au fost transportați la spital.

Mesajul IPJ Teleorman: Muncitorii au căzut de la 6 metri înălţime 

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, cinci dintre cei şase bărbaţi care lucrau la podul din Orbeasca de Sus au căzut de la aproximativ 6 metri înălţime, după ce grinda din beton pe care se aflau s-a rupt.

"La data de 29 iulie a.c., ora 9.05, am fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui accident de muncă în localitatea Orbeasca.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat următoarele:

În timp ce o echipă de muncitori, aparținând unei societăți din localitatea Comarnic,județul Prahova executa lucrări de amenajare a unui pod peste râul Teleorman, o grindă din beton, pe care se aflau cinci muncitori, s-a rupt și aceștia au căzut de la o înalțime de aproximativ 5-6 m. În urma incidentului au fost rănite 6 persoane, 5 aflate pe grindă și o persoană care se afla sub podul aflat în construcție. Victimele au fost evaluate și transportate la o unitate medicală pentru investigații. În cauză polițiștii efectuează cercetări cu privire la accidentul de muncă înregistrat", se spune în comunicatul IPJ Teleorman.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si