Cornel Mondea, consilier judetean in Dolj si fost prefect al judetului, are o declaratie de avere care ii face gelosi pe milionarii din politica romaneasca. Consilierul are peste 1,5 milioane euro in conturi, conform Oltenia.info, mai precis 5,8 milioane lei si 250.000 euro. E vorba despre economiile proprii ale lui Mondea, nu despre banii investiti in afacerile familiei, care ridica valoarea averii sale la 12-13 milioane euro, conform Forbes.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Spre comparatie, Dan Voiculescu declara, in legislatura dtrecuta, ca detine 1,4 milioane euro, Elena Udrea – 900.000 euro iar Calin Popescu Tariceanu – 850.000 euro.
Cornel Mondrea este actionar in mai multe companii din cadrul Electroputere Craiova, iar sotia lui, Floarea, are un lant de farmacii in Craiova.


Fotografii: Gazeta de Sud


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si