Izolarea persoanelor de peste 65 de ani la domiciliu a intrat în atenția unui politican aflat la începutul carierei. “Un membru USR a postat pe grupul intern de discuții Poiana lui Iocan, după anunțarea măsurilor de carantină aproape totală, un mesaj pentru care a primit un val de critici, dar au fost numeroși alți membri USR care au apreciat comentariul colegului lor și s-au amuzat”, a dezvăluit g4media.ro.

Citeste si: Modelul declarației pe proprie răspundere a fost simplificat. Cum arată acum actul care îți permite să părăsești domiciliul?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: În plină pandemie de coronavirus, un tânăr din Buzău a sfidat legea. Gestul făcut public l-a costat scump: "Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia asta?"

Citeste si: În plină pandemie de coronavirus, cântăreața Adda a ajuns de urgență la spital. Vezi ce a pățit solista

”Auziți, dacă au blocat persoanele peste 64 de ani în casă, nu acum ar fi momentul ideal pentru alegeri?”, a scris Anton Cupcea, membru în Biroul Municipal al organizației USR București. “Pentru

umor avem alte grupuri. Dacă se dă în presă glumița asta? Vrei o suspendare de un an?”, îi atrage atenția o altă colegă de partid” în timp ce un alt coleg în liniștește spunând că nici un jurnalist nu se mai uită acum la ce se întâmplă în USR. Alții s-au amuzat copios de ”gluma” colegului lor”, a mai relatat sursa citată.

Un politician a glumit despre izolarea bătrânilor la domiciliu: “Este absolut scârbos ce faceți"

“Este absolut scarbos ce faceti! Absolut! Chiar credeti ca veti dobandi capital politic asa? Ma faceti sa ma gandesc de mai multe ori inainte de a mai vota USR. Rusine! ...Decât să aruncăm vina pe votanți, mai bine ne-am ita în curtea noastră! Nu-mi place ce se întâmplă...Bravo, tovarăsu de castă aleasă! Spiritual, ne-am amuzat, ce am mai râs!”, au scris unii internauți.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De miercuri, 25 martie, ora 12.00, deplasarea în afara casei nu se mai poate face decât cu anumite excepții și doar în baza declarației pe propria răspundere sau a adeverinței de angajator. Aceste documente trebuie prezentate reprezentantilor Politiei Romane, ai Jandarmeriei sau ai Politiei Locale in momentul legitimarii. Oamenii legii pot fotografia documentele, anunta autoritatile. Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat marţi că a emis Ordonanţa militară 3 prin care se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei, cu excepţia celor care merg la serviciu, la cumpărături de primă necesitate sau pentru animalele de companie. Cei peste 65 de ani se deplasează în intervalul 11- 13, Excepţie fac cei care se deplasează în interes profesional sau agricultorii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si