Poliţiştii au tras un foc de armă folosind gloanţe de cauciuc în cazul de la Petea, unde a avut loc o altercaţie între localnici, transmite presa locală.

În urma incidentului, un poliţist a fost  rănit şi doi localnici au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Potrivit informaţiilor PortalSM, poliţistul a fost lovit în cap cu un obiect contondent. Jurnaliștii de la PresaSM spun că urechea polițistului ar fi fost retezată de unul dintre scandalagii.

Citeste si: VIDEO- Tragedie la Arad: Tânără atacată de soț în fața copilului

Ce spune Poliția: Comportament ostil față de polițiști

În cursul serii de duminică, 4 aprilie, IPJ SM a fost sesizat prin apel 112, despre faptul că într-un cartier din localitatea Pețea, ar exista o neînțelegere, între mai multe persoane, transmite Poliția din Satu Mare.

"La fața locului s-au deplasat polițiști de ordine publică și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, precum și jandarmi, pentru a aplana conflictul. Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil și față de polițiști, rănindu-l pe unul dintre aceștia.
Polițiștii au executat foc de avertisment, cu gloanțe de cauciuc", se precizează în comunicatul Poliției Satu Mare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aproximativ 50 de oameni au atacat polițiștii și jandarmii, informează PresaSM. Unul dintre romi ar fi avut inclusiv o drujbă asupra sa. Oamenii legii s-au văzut nevoiți să folosească armamentul din dotare și au tras cu pistolul cu bile de cauciuc în direcția bărbatului care avea asupra sa drujba.

În momentul în care unul dintre polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale a încercat să îl imobilizeze pe unul dintre scandalagii, colegul său care i-a venit în sprijin a fost rănit. Se pare că polițistului i-a fost retezată urechea de unul dintre participanții la conflict. Acesta urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Polițistul rănit și doi cetăteni implicați în conflict au fost transportați la spital, pentru a li se efectua investigații medicale

"Toate persoanele implicate în altercație au fost identificate și conduse la sediul Poliției.
Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Satu Mare, polițiștii efectuează verificări, sub aspectul săvarsirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice”, se mai arată în comunicatul autorităților, citat de  Portal SM.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si