Un politist de la Sectia Rurala Huedin s-a urcat baut la volan si, pe drumul dintre Scrind-Frasinet si Huedin, s-a izbit cu masina de un cap de pod, insa, barbatul a plecat acasa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Abia a doua zi a ajuns la seful lui ca sa raporteze incidentul. 

"Autoturismul marca Dacia Logan, aflat in dotarea Sectiei 8 Politie Rurala Huedin, a fost avariat in urma unui eveniment rutier, soldat numai cu pagube materiale, produs la data de 7 mai a.c.,

in jurul orei 22.00, pe D.J. 108 C, in localitatea Margau, din judetul Cluj, in timp ce era condus dinspre localitatea Scrind-Frasinet spre Huedin", informeaza IPJ Cluj, citat de stiridecluj.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Barbatul a fost depistat cu o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost sanctionat contraventional si i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioada de 90 de zile.

De asemenea, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Cluj a dispus in cauza efectuarea de verificari fata de politistul aflat la volan.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si