Un polițist din Toulouse are pe numele său o colecție de 6 plângeri pentru viol și agresiune sexuală. El a fost plasat sub control judiciar, în așteptarea procesului.

Agentul acuzat de viol este un bărbat de 52 de ani, pus sub acuzare pentru faptele pe care le-ar fi comis între 2017 și 2018, în secția de poliție în care lucra, transmite Le Figaro.

Citește și: O tânără de 22 de ani s-a mutilat singură cu ciocanul și a mințit că a fost traficată. A primit 8 ani de închisoare pentru "delir"

Cum acționa polițistul acuzat de viol

O femeie, care era audiată într-un alt dosar, a reclamat că a fost violată de ofițerul de poliție din Toulouse, în anul 2017. În ziua în care s-ar fi produs violul, femeia venise pentru a-l reclama pe partenerul său violent.

Citește și: Instanța a respins cererea lui Andrew Tate de înlocuire a măsurii arestării preventive. Tristan Tate va afla decizia joi

Inspectoratul General al Poliției Naționale (IGPN) a preluat cazul și l-a convocat pe ofițerul de poliție după această plângere. Atunci, acuzatul a dat numele altor două femei cu care ar fi întreținut relații sexuale în incinta secției de poliție, dar, de data aceasta, actele au fost „consimțite”.

Citește și: Un tânăr din Brașov a fost reținut pentru șantaj. Bărbatul a fost prins pe aeroport

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

IGPN a efectuat o anchetă amănunțită, potrivit avocatului uneia dintre victime. Astfel, după mai multe căutări, oamenii legii au ajuns să găsească alte 3 femei care se aflau într-o situația similară.

Se pare că fiecare agresiune era gândită la fel.

Citește și: Prima sentință în cazul gemenilor pedofili din Timiș. De-a lungul timpului, cei doi au violat mai mulți minori

„Este vorba de femei care se află într-o situaţie fragilă, care vin să depună plângeri în legătură cu situaţii complicate, care implică adesea custodia copiilor. Clienta noastră a fost uluită în momentul evenimentelor, care au avut loc la finalul audierii, când era în lacrimi după ce îi mărturisise informaţii compromiţătoare. În total, şase femei au depus plângere", a anunțat IGPN.

Citește și: Doi români au fost arestați în Italia. Aceștia ar fi răpit două tinere pentru a le obliga să se prostitueze

Agentul a fost acuzat pentru viol și agresiune sexuală încă din 2019. Tot atunci, el a fost suspendat din funcție. La acel moment, el a fost plasat în arest preventiv timp de 3 săptămâni înainte de a fi eliberat.

Agentul este de părere că femeile complotează împotriva lui

Polițistul spune că totul ar fi fost un complot și că femeile s-au asociat pentru a-i face rău.

Cu toate acestea, potrivit avocaților victimelor, ele nu se cunosc și nu au fost niciodată în contact.

Citește și: VIDEO- Noi detalii din cazul minorei forțate de părinții săi să practice prostituția. Copila a ajuns la Protecția Copilului Călărași

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Acestea sunt victime care au trebuit să fie căutate, IGPN a trebuit să le convingă să depună o plângere”, au mai precizat apărătorii victimelor.

„Este important de reţinut că acest individ se declară nevinovat", susţine Martin Vatinel, cel care îl reprezintă pe poliţistul acuzat.

Citește și: Un jandarm din Satu Mare a fost arestat după ce ar fi agresat sexual două minore

Omul legii a spus că nu a perceput lipsa consimțământului, iar despre asta se va discuta și la proces. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si