Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un polițist a fost prins cu droguri la festivalul Saga. Agentul este cercetat și într-un dosar de corupție

Un polițist din București, agent al Brigăzii Rutiere, a fost prins cu droguri la festivalul Saga. Bărbatul este cercetat și într-un dosar de corupție.

Albert Matei,

Un polițist a fost prins cu droguri la festivalul Saga. Agentul este cercetat și într-un dosar de corupție

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii Antidrog l-au depistat pe agent la toaletă, în timpul festivalului Saga, care a avut loc la finele săptămânii trecute, pe Arena Națională din București. Nu mare le-a fost mirarea ofițerilor antidrog în momentul în care au constatat că bărbatul prins cu substanțe interzise asupra sa este un agent din cadrul Brigăzii Rutiere București. 

Citeste si: Un adolescent de 14 ani a ajuns la spital după ce a consumat droguri la banchet fără să vrea

Agentul, cercetat și într-un dosar de corupție

Mai mult decât atât, polițistul este cercetat și într-un dosar de corupție care a fost deschis încă de anul trecut de către Direcția Generală Anticorupție.

19 agenți de circulație dar și cinci polițiști locali sunt cercetați pentru fapte de corupție.

Ofițerii antidrog au acționat în haine civile

Ofițerii antidrog l-au prins pe bărbat în cadrul festivalului Saga. Potrivit surselor, cei de la antidrog acționau în haine civile și au verificat toaletele de pe Național Arena, acolo unde au folosit aparatul DrugTest și au arestat mai mulți tineri care aveau asupra lor substanțe interzise. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la traficanţi de droguri

Printre tineri apare și numele unui agent de la Brigada Rutieră. Acesta avea asupra sa o țigară despre care existp suspiciuni că ar fi conținut canabis. Rezultatele emise de aparatul DrugTest au arătat însă că polițistul nu a consumat droguri. 

Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru deținere de droguri de risc.

Țigara a fost sigilată și ulterior trimisă la un laborator specializat pentru analize.

Peste 100 de dosare penale pentru deținere și vânzare de subsanțe interzise la festivalul Saga

„În cele trei zile, jandarmii împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au constatat 129 de infracțiuni. Dintre acestea, 119 infracțiuni au fost pentru încălcări ale prevederilor legale privind prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri”., se arată într-un comunicat care conține date de la Poliția Capitalei și Jandarmeria București.

Citeste si: Un tânăr care a consumat substanțe interzise s-a aruncat dintr-o mașină aflată în mers: ”E extraterestru”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI