Agentul de politie se afla la datorie in intersectia dintre strada Elena Ghiba Birta si bulevardul Stefan Augustin Doinas, in zona Pietei Mihai Viteazul, unde a si fost lovit de o masina condusa de un barbat.

Conform declaratiilor martorilor, agentul urma sa il sanctioneze pe soferul care l-a calcat.

In momentul in care acesta a aflat ca va fi amendat, ar fi apasat pedala de acceleratie, lovindu-l pe agentul Politiei Locale, potrivit aradon.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit reprezentantilor Primariei Arad, „barbatul parcase neregulamentar, astfel ca cei doi agenti prezenti in intersectie i-au cerut sa se legitimeze. Nu numai ca acesta a refuzat sa raspunda solicitarii agentilor, dar a si urcat in masina, apasand pedala de acceleratie si accidentandu-l pe unul dintre agenti”.

Cel mai probabil, soferul se va alege cu dosar de cercetare penala pentru ultraj, dat fiind faptul ca

agentul era in timpul serviciului, mai adauga sursa citata.
Agentul a fost preluat de un echipaj SMURD de la fata locului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Sursa foto: Aradon


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si