Conform bihon.ro, Calin Breje lucra la centrul operational din cadrul IPJ Bihor si se afla in timpul liber, cu familia sa la o balta de pescuit privata din comuna Ianca. A decis sa inoate, a intrat in apa, dar nu a mai iesit niciodata la suprafata.

Familia a anuntat politia, doua echipaje de pompieri militari s-au deplasat la fata locului si politistul a fost descoperit dupa aproximativ jumatate de ora de la disparitie, fiind scos la suprafata de pompieri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„La fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare formata din politistii Serviciului de Investigatii Criminale, politistii Serviciului Criminalistic si seful IPJ Bihor. Se efectueaza cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs tragicul eveniment. Cauza exacta a decesului urmeaza sa fie stabilita in urma efectuarii necropsiei”, a declarat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu, conform sursei citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si