Polițiștul de la volan s-a angajat într-o depășire pe o porțiune cu linie continuă și a izbit în plin o mașină de pe contrasens. Mașina agentului avea semnalele acustice și luminoase pornite, dar acesta nu se afla în misiune.

Citește și: Accident rutier grav: două TIR-uri s-au ciocnit violent

Acesta, dar și șoferul aflat în celălalt autoturism au ajuns la spital. Accidentul a avut loc pe dealul Balota, într-o zonă cu multe curbe și pante.


Polițistul are vârsta de 35 de ani și venea de la Strehaia spre Drobeta Turnu Severin și s-a angajat în depășirea unui TIR.

Citește și: Accident rutier pe DN6 cu o mașină de Poliție implicată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu avea pic de vizibilitate, era curbă la dreapta, el a depășit în dreptul unui TIR încărcat cu marfă. Deci polițistul a depășit pe linie continuă, a intrat pe contrasens, avea girofaruri, avea girofarul și sirenele, dar nu avea pic de vizibilitate.”, spune un martor.

Citește și: VIDEO- Accident rutier cumplit: 11 mașini implicate și șase victime

Una din victime a rămas încarcerată

„Una dintre victime era încarcerată, s-a lucrat pentru descarcerarea acesteia, ambele au fost predate Serviciului Județean de Ambulanță conștiente, cooperante, transportate la UPU.”, adaugă Flavius Iscru, purtător de cuvânt al ISU Mehedinți.

Citește și: Accident cu șapte persoane implicate. Una dintre ele a rămas încarcerată

„Polițistul, un tânăr de 35 de ani, prezenta traumă craniană, traumă facială, traumatism de membru inferior stâng, plăgi multiple la nivelul antebrațului stâng, iar cel de-al doilea pacient, un tânăr de 19 ani, o

politraumă ușoară.”, adaugă Zenaida Jugravu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

Citește și: Un bărbat a fost lovit mortal de un tren de călători. Traficul feroviar a fost blocat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si