Close sidebar
Close sidebar

Un polițist care nu se afla în misiune a izbit în plin o mașină care venea pe contrasens

Un accident grav a avut loc, în această dimineață, în Mehedinți. Un polițist a fost implicat în accident.

Diana Puiu,

Un polițist care nu se afla în misiune a izbit în plin o mașină care venea pe contrasens

[Sursa foto: ctnews.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștul de la volan s-a angajat într-o depășire pe o porțiune cu linie continuă și a izbit în plin o mașină de pe contrasens. Mașina agentului avea semnalele acustice și luminoase pornite, dar acesta nu se afla în misiune.

Citește și: Accident rutier grav: două TIR-uri s-au ciocnit violent

Acesta, dar și șoferul aflat în celălalt autoturism au ajuns la spital. Accidentul a avut loc pe dealul Balota, într-o zonă cu multe curbe și pante.
Polițistul are vârsta de 35 de ani și venea de la Strehaia spre Drobeta Turnu Severin și s-a angajat în depășirea unui TIR.

Citește și: Accident rutier pe DN6 cu o mașină de Poliție implicată

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Nu avea pic de vizibilitate, era curbă la dreapta, el a depășit în dreptul unui TIR încărcat cu marfă. Deci polițistul a depășit pe linie continuă, a intrat pe contrasens, avea girofaruri, avea girofarul și sirenele, dar nu avea pic de vizibilitate.”

, spune un martor.

Citește și: VIDEO- Accident rutier cumplit: 11 mașini implicate și șase victime

Una din victime a rămas încarcerată

„Una dintre victime era încarcerată, s-a lucrat pentru descarcerarea acesteia, ambele au fost predate Serviciului Județean de Ambulanță conștiente, cooperante, transportate la UPU.”, adaugă Flavius Iscru, purtător de cuvânt al ISU Mehedinți.

Citește și: Accident cu șapte persoane implicate. Una dintre ele a rămas încarcerată

„Polițistul, un tânăr de 35 de ani, prezenta traumă craniană, traumă facială, traumatism de membru inferior stâng, plăgi multiple la nivelul antebrațului stâng, iar cel de-al doilea pacient, un tânăr de 19 ani, o politraumă ușoară.”, adaugă Zenaida Jugravu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

Citește și: Un bărbat a fost lovit mortal de un tren de călători. Traficul feroviar a fost blocat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI