Un polițist de la Brigada Operaţiuni Speciale din Timișoara a avut parte de un incident șocant, sâmbătă dimineață! Agentul în vârstă de 21 de ani se afla pe strada Torontalului din Timișoara, când, din greșeală s-a împușcat singur cu arma din dotare.

Glonțul tras din greșeală a nimerit în zona bărbiei

Tot tânărul a fost cel care a solicitat sprijinul ambulanței, deoarece avea leziuni la nivelul feței, mai exact în zona bărbiei.

"La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din Timiș au fost sesizați de către medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței”, se arată în comunicatul transmis de Poliție.

Polițist împușcat Timișoara

Un polițist din Timișoara s-a împușcat cu arma din dotare, din greșeală. 

[Sursa foto: Poliția Capitalei - Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Nepotul care și-a ucis mătușa dându-i foc în scara blocului poate scăpa cu doar câțiva ani de pușcărie. Dan Antonescu, expert criminolog :"Sunt tot felul de variante prin care pedeapsa se micșorează"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a fost imediat transportat la spital. În continuare, se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurimilor care au dus la accidentul teribil. Până în acest moment se crede că bărbatul ar fi vrut să se sinucidă.

Un fost polițist a murit, după ce și-a luat viața în propriul apartament din nordul Bucureștiului

În luna august 2023, un fost polițist în vârstă de 53 de ani s-a împușcat în cap, în locuința lui Sectorul 1 al Capitalei.

Fost polițist împușcat București

Un fost polițist s-a împușcat în cap în luna august, în locuința lui din București.

[Sursa foto: Poliția Română - Facebook]

Citește și: EXCLUSIV- Ce a fost în mintea nepotului care a ucis-o în mod crud pe femeia din București: ”Un astfel de posibil câștig poate întuneca mințile și unui om normal”

Acesta a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală pentru îngriji medicale, însă spre noapte trupul lui a cedat, așadar medicii i-au constatat decesul. Mai mulți apropiați ai fostului polițist au presupus că el ar fi recurs la gestul disperat, deoarece ar fi suferit din cauza unei boli incurabile, mai exact, cancer pulmonar în fază terminală.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Fostul polițist lucrase la Secția 18, înainte de a se pensiona. 

„A fost polițist înainte, unul dintre polițiștii deștepți ai acestei țări. Un om excepțional, un vecin cum rar întâlnești. A fost bolnav de cancer săracul și începuse tratamentul de o săptămână, cred că n-a suportat ideea că cancerul este necruțător”, a declarat atunci fostul lider al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, pentru ProTv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si