Cristi Anghel, poliţist cu o vechime de aproximativ 20 de ani, a fost răpus de noul coronavirus, informează presa locală. Bărbatul era internat în Spitalul Judeţean Arad de aproximativ 7 zile, iar vineri a fost mutat pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, din cauza faptului că starea lui de sănătate se degrada, iar plămânii îi erau grav afectaţi. Marţi, corpul lui a pierdut lupta cu virusul.

Citeste si: Doliu printre artiști. Un nume celebru din muzică a pierit

Mesaj tulburător postat de polițist pe patul de spital

Cristi Anghel lucra la accesul de la IPJ, la “poartă”, şi era unul dintre cei mai joviali poliţişti, spun colegii ofițerului de poliție, cărora nu le vine să creadă că și-au pierdut colegul la vârsta de numai 43 de ani, răpus de un virus necruțător.

Citeste si: Cinci copii infectați cu Covid-19 au fost internați pe secția ATI a Spitalului Clinic de Urgenţă Grigore Alexandrescu din Capitală

Potrivit Aradon.ro, în ultimele clipe de lucididate, petrecute pe patul Spitalului Judeţean Arad, poliţistul a distribuit pe pagina lui de socializare un discurs al părintelui Calistrat, care vorbeşte exact despre apropierea morţii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În postarea făcută de Cristi Anghel în noaptea de duminică spre luni, preotul a dat mai multe exemple de diferite persoane care şi-au simţit apropierea sfârşitului. În acest fel, poliţistul Cristi Anghel şi-a anunţat, la rândul său, sfârşitul. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Citeste si: VIDEO|Măștile textile sunt interzise în școli. La ce cheltuieli sunt supuși părinții

Sfârșit tragic la doar 43 de ani, la debutul valului 4 de coronavirus[Sursa foto: Facebook / Cristi Anghel]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si