Un incident a avut loc luni seara, când mai multe focuri de armă au fost trase de pe teritoriul Turciei. Acestea au fost date asupra unui ofițer de frontieră, care inspecta o gaură dintr-un gard.

Citeste si: Zelenski acuză "teroarea" impusă de Rusia în atacurile de sâmbătă. "Suntem parțial în întuneric, dar rușii trăiesc în sălbăticie"

„Este un act criminal, o agresiune extremă...

Acesta este primul atac cu arme de foc al migranților ”, a declarat Demerdjiev, care a mers la locul incidentului. „De acum înainte, vom fi intransigenți față de oricine pune în pericol sănătatea și viața ofițerilor noștri”, a mai spus el.

Citeste si: VIDEO- Amendă record pentru o șoferiță din Suceava, după ce a fost urmărită de Poliție

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu se știe câte persoane au deschis focul de armă. Autoritățile turce s-au angajat să coopereze la găsirea celui care a tras și este responsabil de moartea polițistului de frontieră.

Citeste si: Un bărbat urmărit internațional a fost prins cu focuri de armă la Galați

Un bărbat urmărit internațional a fost prins cu focuri de armă la Galați

Un bărbat a refuzat să oprească la un control de rutină în trafic, așa că a fost oprit cu focuri de armă. Acesta era urmărit internațional.

Tânărul de 25 de ani se afla pe raza județului Vrancea și a fost prins în Galați.

Citeste si:  Focuri de armă în Cluj, după ce un tânăr a atacat un polițist

Agenții au pornit pe urmele lui și au tras mai multe focuri de armă asupra  pneurilor autoturismului.  Când a fost prins, polițiștii și-au dat seama că tânărul este urmărit internațional.

Pe numele bărbatului fusese emis anterior un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului.

Citeste si:  Incident bizar. Un bărbat s-a împușcat cu un asomator de animale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si