Poliţistul din Alexandria, aflat sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, a fost depistat după ce a furat maşina unui angajat al unei societăţi comerciale, a anunţat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Citeste si: Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa, la detectorul de minciuni. Ce făcea în timpul accidentului dacă nu le-a văzut pe fetițe pe trecerea de pietoni

Cum s-a derulat "aventura" polițistului-diacon

Tânărul de 27 de ani- polițist de meserie și diacon în biserică în timpul liber- băuse toată noaptea cu un prieten, spun anchetatorii. În plus, ar fi consumat și droguri. Dimineața l-a prins în fața unui restaurant din Alexandria. De acolo a pornit aventura nebună.

A observat o mașină unui curier care livra mâncare că staționează pornită- cu cheile în contact- lăsată probabil de șofer să se încălzească înăuntru. Tânărul agent- încă turmentat- nu a stat pe gânduri- a sărit la volan și a pornit în trombă.

Curierul a sunat disperat la 112 iar colegii polițistului au organizat rapid metoda de prindere „Năvodul”, prinzând hoțul drogat și beat, potrivit ImpactNews24.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Agenții de poliție au rămas uimiți când au văzut cine se afla la volan. Era chiar colegul lor de la Ordine Publică, pe care îl știau ca un polițist bun, fiind și absolvent de școală de poliție de la Câmpina, precum  și diacon la biserica din Crângu.

Citeste si: VIDEO| A plouat cu bani pe o stradă din Alexandria

După ce a fost prins, agentul a fost testat cu aparatul etilotest. El avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Polițistul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

Culmea, polițistul care a furat mașina era și diacon la biserica din Crângu.

[Sursa foto: Facebook]

Ce a transmis IPJ Teleorman

"La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism. Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria", spune un comunicat oficial al IPJ Teleorman.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Cei doi polițiști din Arad care au jefuit casa unei bătrâne de 87 de ani și au plecat cu 300.000 de euro din seif și-au primit pedeapsa

Firma de curierat nu a depus plângere împotriva polițistului

Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, au mai transmis polițiștii din Teleorman.

Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu.

Citeste si: Tacerea politistului acuzat de uciderea Raisei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si