Unul dintre agresori a scos o maceta din masina, lovindu-l pe politist si ranindu-l in zona bratului, potrivit aradon.ro. Potrivit surselor citate, agresorul si prietenii sai ar fi cercetati intr-un dosar.

„In aceasta dimineata, la ora 6.00, in fata unui local din municipiu, a avut loc un conflict spontan intre trei barbati, in urma caruia unul dintre ei, de 32 de ani din Sambateni, ar fi luat o maceta din masina personala, provocand leziuni la nivelul bratului unui barbat tot de 32 de ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Politistul a fost transportat la spital, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, iar ceilalti doi barbati implicati in conflict au fost identificati si se afla la sediul politiei pentru cercetari si luarea masurilor legale” – a declarat Lorena Radu, purtator de cuvant al IPJ Arad.

Victima, care este politist la postul comunal Vladimirescu, a ajuns la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad. Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, Simina Roz, barbatul a suferit un traumatism facial in zona arcadei si plagi taiate la nivelul mainii si al antebratului, care au fost cusute. Politistul a fost supus unor investigatii imagistice, medicii stabilind ca se afla in afara pericolului, motiv pentru care l-au si externat, mai scrie sursa citata.

Sursa foto: aradon.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si