Close sidebar
Close sidebar

Un politist din Arad a fost retinut alaturi de alti patru suspecti intr-un caz de contrabanda de tigari

Un politist din Arad a fost retinut pentru 24 de ore, sambata, alaturi de alti patru suspecti, in urma unor perchezitii care au avut loc in cateva localitati din judet si care priveau contrabandisti de tigari, aproximativ 500 de pachete fiind descoperite doar in casa politistului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris au facut, sambata, perchezitii la mai multe adrese din acest oras si in localitati invecinate, vizand persoane suspectate de contrananda de tigari netimbrate, intre care si un comisar-sef din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad, Cosmin Ionel Bratu, care este seful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu-Cris, Sighete Brigitte, a declarat pentru News.ro ca au avut loc descinderi la 14 adrese, fiind gasite aproximativ 1.700 de pachete de tigari netimbrate, din care 506 acasa la politist. Au mai fost ridicate cantitati de tutun si alcool, tot fara documente sau timbru.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Comisarul-sef i-ar fi aprovizionat pe ceilalti suspecti cu tigari netimbrate, care erau vandute apoi localnicilor.

Suspectii au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de contrabanda calificata, iar duminica vor fi prezentati unui judecator cu propunere de arestare.

Potrivit Biroului de presa al IPJ Arad, comisarul-sef este cercetat in acest moment pe linie disciplinara.


 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI