Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, şeful de post din localitatea Mitreni a fost găsit mort pe un câmp de către colegii săi.
El era împuşcat în cap cu arma din dotare, iar în momentul în care a fosty găsit se afla în timpul serviciului.
Bărbatul avea 51 de ani şi lucra în Poliţie din anul 1989, deţinând funcţia de agent şef principal.
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi au decis o anchetă în acest caz, moartea poliţistului fiind una suspectă.
Surse judiciare au declarat că primele indicii duc spre ipteza unei sinucideri şi că poliţistul nu a lăsat niciun bilet de adio către familia sa, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, şeful de post din localitatea Mitreni a fost găsit mort pe un câmp de către colegii săi. El era împuşcat în cap cu arma din dotare, iar în momentul în care a fost găsit se afla în timpul serviciului. Bărbatul avea 51 de ani şi lucra în Poliţie din anul 1989, deţinând funcţia de agent şef principal.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi au decis o anchetă în acest caz, moartea poliţistului fiind una suspectă. Surse judiciare au declarat că primele indicii duc spre ipteza unei sinucideri şi că poliţistul nu a lăsat niciun bilet de adio către familia sa, scrie News.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si