Conform IPJ Cluj, ofițerii de poliție din Apahida au staționat luni o mașină pe pe raza localității Dezmir. În timpul verificării mașinii din exterior, bărbatul aflat la volan, un individ în vârstă de 31 de ani din Cluj-Napoca, a accelerat brusc, fugind de la locul în care acesta a fost oprit. Acesta l-a rănit ușor pe agentul de poliție, potrivit news.ro.

Imediat după somare, oamenii legii au tras trei focuri de armă, unul în plan vertical și două către pneuri, dar autoturismul și-a continuat deplasarea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Iași și-a abuzat fiica vitregă. Adevărul a ieșit la iveală după ce adolescenta în vârstă de 17 ani a rămas fără telefonul mobil

Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice

Ofițerii de poliție au plecat în urmărirea autoturismului, iar după aproximativ 200-300 de metri, bărbatul de la volan ar fi pierdut controlul direcției, rămânând imobilizat pe marginea drumului. Șoferul, împreună cu alți patru pasageri au fost imobilizați și transportați la secția de poliție, timp în care individul în vârstă de 31 de ani a adresat amenințări ofițerului de poliție.

Testarea șoferului cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatu a fost amendat și i-a fost suspendat permisul de conducere. De asemenea, în continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Citeste si: Veste bună pentru bugetari. Voucherele de vacanţă de 1.450 lei, păstrate de Guvernul Ciucă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si