Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, agentul-şef adjunct de poliţie Nicolae Ababei, de la Poliţia oraşului Năvodari, aflat miercuri în timpul liber, a prins în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Lumina, judeţul Constanţa, bănuit de furt.

Poliţistul se afla la cumpărături într-un supermarket din oraşul Năvodari unde l-a surprins pe tânăr, care ar fi sustras o trusă de chei tubulare, ulterior reuşind să iasă din magazin şi să fugă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Poliţistul l-a urmărit pe acesta pe o distanţă de aproximativ 500 de metri, reuşind să-l imobilizeze, în scurt timp. În continuare, el a cerut sprijin colegilor săi, care au găsit la tânăr bunul furat, în valoare de 100 de lei.

Prejudiciul a fost predat reprezentantului societăţii în cauză, iar tânărul este cercetat pentru furt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si