Un tânăr polițist de doar 21 de ani din județul Galați și-a luat viața, marți după-amiază, la Tg. Bujor, potrivit presei locale.

Citește și: Caz șocant în Pitești! Un tânăr de 18 ani a fost atacat și înțepat în gară de un bărbat

Agentul, absolvent al promoției martie 2022 al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina, era polițist la Postul de la Cavadinești și avea dreptul să își țină arma din dotare acasă.

Agentul era în concediu și trecuse cu bine testele psihologice, au anunțat reprezentanții IPJ Galați. 

Polițistul, găsit fără viață de mama sa

Tânărul polițist a fost găsit de mama sa, care a alertat autoritățile. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență", a transmis IPJ Galați.

Citește și: Un bărbat bătut de iubită s-a ales cu două dosare penale

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu.

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului.

Echipajul SMURD a încercat resuscitarea tânărului polițist

"Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul”, au transmis reprezentanții IPJ Galați în urmă cu puțin timp. 

Citește și: Cine este Andrei, tânărul ucis de tată în timp ce tăiau porcul

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si