Close sidebar
Close sidebar

Un politist din Iasi face legea singur in comuna. I-a fracturat unui barbat piciorul in trei locuri. Locuitorii sunt terorizati de el: "Crede ca poate sa faca ce vrea"

Un politist din comuna Cozmesti, Iasi, a ajuns sa ii terorizeze pe localnici. Agentul de politie Andrei Berescu, proaspat intrat in sistem, si-a inceput cariera cu pulanul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Andrei Berescu este de trei luni politist si a fost detasat la Postul de Politie Cozmesti, unde locuieste si iubita lui, care e nepoata primarului.

Localnicii sustin ca agentul de politie le da amenzi pe nedrept si ii bate ca pe hotii de cai.

Valerica Melenghea, un satean, povesteste pentru bzi.ro, ca vineri pe 24 martie a fost batut crunt de politist. Barbatul se afla la birtul din sat dupa o zi de munca si l-a vazut pe Berescu si s-a dus sa ii puna o intrebare, fara sa stie ca asta il va costa scump.

Dupa ce a mers la masina lui, a fost luat crunt la bataie de politist.

" Eu bausem cateva beri, iar cand am mers catre masina a inceput sa ma loveasca cu pumnii si picioarele pana am cazut lat.

Nu facusem nimic. Mi-am revenit dupa aproximativ 15 minute. Am inteles de la medici ca am piciorul fracturat in trei locuri si voi avea nevoie de tija. Eu sunt singurul care intretin familia. Cum mai fac eu treaba acum sa aduc bani in casa in situatia aceasta? Dupa ce m-a batut niste oameni m-au asezat jos sa astept ambulanta. Nu aveam cum pentru ca aveam caruta la mine. M-am urcat in caruta si am mers spre casa.
Cand am ajuns acasa sotia a sunat la ambulanta care m-a transportat la spital. Joi (astazi-nr) trebuie sa merg din nou la consult. A venit politistul in pragul usii si razand mi-a spus ca nu m-a lovit el, ca eu am cazut din picioare. Nu este adevarat! Sunt martori!"
, a afirmat Valerica Melenghea, sateanul snopit in bataie de politist.

Martorii sustin ca politistul l-a lovit fara mila pe barbat, iar in momentul in care a intervenit, omul legii era in chiloti, purta un maieu si avea pistolul in mana.


"Eu eram la magazin cand am vazut intreaga scena. Nu am prins filmul de la inceput. L-a lovit politistul pe baiat. Eu momentan sunt in Iasi cu treburi de serviciu si nu ne putem intalni", a afirmat Iulian Boboc, contabilul Primariei Cozmesti, martor la intreaga scena in care politistul l-a agresat pe Valerica. Faptele comise de cel care poarta uniforma statului au fost vazute de multa lume, dar de frica repercusiunilor le este frica sa vorbeasca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Am vazut si eu intreaga scena. Nu este normal asa ceva! El profita de faptul ca este nepotul prin alianta al primarului si crede ca poate face ce vrea. Cum sa intervii in chiloti, in maieu si cu pistolul in mana? A mai avut astfel de iesiri. Va rog sa nu-mi dati numele in ziar pentru a nu avea probleme cu el si cu primarul", a spus un alt localnic martor la bataie, sub protectia anonimatului.

Sursa foto

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI