Incidentul revoltător a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, la scurt timp după ora prânzului, iar imaginile incriminatorii au fost surprinse de camera de bord a unui participant la trafic. În imagini se poate observa cum agentul traversează strada, se îndreaptă furios către un om al străzii căruia îi reproșează ceva, mai apoi trântindu-l la pământ și lovind-ul în zona gâtului. 

,,Polițistul i-a mai tras un pumn bărbatului aflat jos.

Am oprit mașina și am coborât, să îl întreb ce literă a legii aplică în acel moment. Bărbatul pe care polițistul local l-a lovit era un om al străzii, cred că era și băut, deoarece după ce s-a ridicat iarăși s-a dus înspre polițist.

Eu i-am dat câteva măști de protecție, pentru că de la acestea a pornit scandalul și i-am spus să îl lase pe polițist în pace. Când au coborât din mașini și niște taximetriști, polițistul local a dispărut rapid din zonă, traversând strada către parcul Astra”, a povestit martorul, potrivit Turnul Sfatului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decedat după ce un individ a împins-o în fața metroului, în urma unui atac rasist

Nu este pentru prima oară când Poliția locală din Sibiu este acuzată de astfel de comportament

Potrivit aceleași surse, nu este pentru prima oară când organele de poliție locală din municipiul Sibiu sunt acuzate de violență nejustificată.

În urmă cu aproximativ un an, un bărbat în vârstă de 36 de ani reclama faptul că a fost bătut crunt de doi polițiști locali. Scandalul s-a stins în contextul în care polițiștii locali nu au oferit acces la imaginile video care ar fi putut proba acuzațiile.

Citeste si: O elevă de 15 ani din Gorj a sărit de la primul etaj al liceului, amenințând că se sinucide


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si