Potrivit unui comunicat de presa, de vineri, al DIICOT, procurorii au dispus retinerea pentru 24 de ore a trei barbati,  Ebetiuc Mircea Fabian, serban David  si serbanica Alexandru Ionut pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc si mare risc in forma continuata.

Cei trei "au fost surprinsi in flagrant, in timp ce incercau sa tranzactioneze 1.122 comprimate MDMA si 73 fragmente de comprimate MDMA, a caror valoare pe piata neagra, in zona dealerilor de droguri, este de aproximativ 52.000

de lei".

"La momentul surprinderii in flagrant inculpatii,  cu scopul de a se sustrage de la urmarirea penala, au incercat sa fuga cu autoturismul  lovind lucratorul de politie aflat in exercitarea atributiunilor de serviciu, acesta din urma  fiind luat pe capota autoturismului si aruncat, in urma impactului prezentand lovituri in zona cranio-cerebrala", se arata in comunicat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

In urma perchezitiilor de vineri, pe raza municipiului Timisoara, la domiciliul celor trei  au mai fost identificate si ridicate  32 comprimate MDMA, 73 fragmente de comprimate MDMA, 188,10 grame cannabis, precum si bunuri destinate prepararii drogurilor pentru consum (grinder si cantar electronic) si 2.100

de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri.

In urma cercetarilor facute in cauza a rezultat ca cei trei barbati fac parte dintr-un grup infractional organizat specializat in traficul intern si international, comercializarea si consumul de droguri de risc si mare risc.

"Liderul gruparii a preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport international. Ulterior, atat el, cat si ceilalti membri (studenti) care au aderat la grupare, le-au distribuit pe raza judetelor Timis, Mehedinti, Caras-Severin si Arad", se mai arata in comunicat.

Cei trei barbati urmeaza a fi prezentati Tribunalului Timis cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si