Un polițist local din Pitești a devenit erou după ce a salvat o femeie de la moarte. Femeia era pregătită să se sinucidă în apele râului Argeș.

Este vorba despre o bătrână care intenționa să își pună capăt zilelor. Întâmplarea face că polițiștii erau într-o intersecție apropiată, atunci când au fost alertați de un martor. Totul s-a petrecut marți dimineață, în Pitești, la ieșirea din oraș, într-o zonă cu acces spre râul Argeș.

Bătrâna a recunoscut că voia să se sinucidă

Un martor a fost cel care a văzut ce s-a întâmplat și a alertat autoritățile. Agenții de la Poliția Locală se aflau într-o intersecție, în apropierea locului unde urma să aibă loc o tragedie.

Unul dintre agenții care au intervenit la locul incidentului a intrat în apă după femeie pentru a o salva. Colegii lui au preluat-o aproape de mal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD care i-a acordat femeii îngrijirile medicale necesare și a transportat-o la spital.

Femeia, în vârstă de 85 de ani, a recunoscut că urma să își ia viața. Agentul de Poliție care i-a salvat viața este și sportiv, iar în trecut a făcut box de performanță, potrivit antena3.ro

Cum s-a petrecut totul?

„În timp ce se aflau în zona Podul Viilor, pentru fluidizarea traficului, alături de reprezentanții Poliției Locale Pitești, agentul șef adjunct Teodorescu Dragoș a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că, o femeie s-ar fi aruncat în apa Râului Argeș, la Podul Viilor.

Imediat, agentul a sunat la 112 și a anunțat evenimentul, deplasându-se, alături de colegul său, agent principal Șerbănescu Radu și polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Pitești, către locul indicat. Ajunși la fața locului, au observat că femeia se afla la câtiva metri de mal, cu capul deasupra apei, iar unul dintre polițiștii locali a intrat în apă și a adus-o pe femeie către mal.

Având în vedere faptul că la mal apa era plină de vegetație și mâl, iar înaintarea era anevoioasă, a fost ajutat de cei doi polițiști, care au preluat-o pe femeie și au așezat-o într-o poziție de siguranță.

Ulterior, aceștia au transportat-o, pe brațe, pe femeia de 87 de ani, până la ambulanța SMURD, sosită la fața locului”, transmit reprezentanţii IPJ Argeş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si