Polițistul era agent şef principal de poliţie din Pitești, a murit pe loc după impactul cu un Taxi. Impactul a fost foarte puternic, iar casca motociclistului a fost găsită la peste 10 metri de locul accidentului.

Polițistul a murit pe loc

Polițistul, pe numele său Bogdan, care se afla în timpul liber avea vârsta de 40 de ani, iar una dintre pasiunile sale erau motoarele.

Echipaje medicale au intervenit imediat la faţa locului şi au demarat procedurile specifice. S-a încercat resuscitarea tânărului, însă fără succes, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. Tânărul poliţist a murit pe loc, din primele informaţii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, la locul accidentului au intervenit o ambulanță și o autospecială SMURD de terapie intensivă mobilă, însă impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit pe loc, iar casca de motociclist a fost găsită la peste 10 metri de locul accidentului.

Accident Pitești

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un autobuz a plonjat într-un canal. Cel puțin 40 de oameni au murit

Taximetristul nu ar fi acordat prioritate polițistului

Deocamdată, nu s-a stabilit cu exactitate cauza producerii accidentului mortal, însă presa locală precizează că taximetristul nu ar fi acordat prioritate motociclistului.

Şoferul din Taxi a fost dus la spital pentru recoltarea de proble biologice, pentru a releva dacă a băut sau nu, după care va fi audiat chiar de către colegii poliţistului mort în accident.

Citeste si: Înspăimântător: Un bărbat a murit în tramvaiul 21 din București

"Este o pierdere imensa pentru Inspectoratul de Politie Judetean Arges. Exprimam sincere condoleante familiei indurerate.(...) Cauza si dinamica accidentului vor fi stabilite in urma cercetarilor", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, subcomisarul Madalina Epure.

IPJ Arges anunțase că evenimentul rutier, în care a fost implicat și un autoturism, s-a produs pe strada Craiovei, in apropierea intrării în parcarea unui supermarket.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si