Un polițist rutier care dirija traficul, în cursul zilei de joi, în Alba, a fost rănit după ce a fost lovit de un autoturism condus de o femeie de 62 de ani. Totul s-a petrecut într-o intersecție din Alba.

El a suferit răni ușoare la braț.

Citește și: Mama unui copil de 8 ani cere ajutorul pentru a găsi șoferul fugar/ ”Mi-a accidentat copilul”

Cum s-a petrecut incidentul?

Accidentul a avut loc joi de dimineață, atunci când o femeie în vârstă de 62 de ani, din Alba Iulia, care conducea un autoturism în zona intersecției străzii Ștefan cel Mare cu Calea Moților, a accidentat un polițist rutier care dirija traficul în intersecție.

În urma accidentului, poliţistul a suferit leziuni uşoare la un braţ şi a primit îngrijiri medicale, a precizat sursa citată.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu era sub influenţa alcoolului. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier grav pe DN 2. O cisternă cu motorină s-a răsturnat

Cercetările sunt continuate pentru stabilrea tuturor înprejurărilor producerii acestui accident.

Mama unui copil de 8 ani cere ajutorul pentru a găsi șoferul fugar

O femeie  este în culmea disperării, după ce copilul ei i-a povestit că un bărbat a dat cu mașina peste el, în timp ce acesta trecea neregulamentar strada.

Însă, băiatul, care șchiopăta a mărturisit toate aceste detalii, abia a doua zi după incidentul teribil, de frica mamei care l-ar fi putut certa că nu a traversat pe la trecerea de pietoni.

„El a doua zi nu se putea îmbrăca, nu se putea dezbrăca, nu se putea așeza, îl dureau genunchii, îl dureau picioarele, are leziuni, are zgârieturi, are vânătăi, îl doare toată partea dreaptă”, a adăugat mama, conform Unimedia.

Citeste si: Culiță Sterp, dezvăluiri neașteptate despre relația cu socrii! Cum se înțelege artistul cu părinții Danielei Iliescu: „Îi iubesc foarte mult și îi respect. Nu m-au deranjat cu o vorbă.”- kfetele.ro

Citeste si: Tatăl lui David Popovici, despre parcursul fiului său: "Închipuiți-vă ce înseamnă câțiva ani de astfel de presiune"- radioimpuls.ro

După mai multe insistențe ale mamei, băiatul a recunoscut, totuși, că în drum spre casă, după lecții, a fost lovit de o mașină pe strada Muncești din Capitală, lângă stația Tomis.

Citește și:  O tânără de 16 ani a murit electrocutată din cauza telefonului mobil

„La traversare, a fost lovit de mașina Volkswagen albastru-închis. A căzut jos copilul. Șoferul l-a luat, l-a pus în automobil și s-a deplasat și l-a lăsat la câțiva km la bulevardul Negruzzi. L-a lăsat singur fără ca să se asigure că copilul o să ajungă cu toate că copilul i-a zis direcția el nu l-a dus, l-a lăsat la marginea drumului. Ploua, era frig și copilul nu avea cu el umbrela și voia să ajungă mai repede la stație și a decis să traverseze pe drumul prescurtat și a mers neregulamentar”,

a mai spus femeia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si