Dan Ciprian Sfichi, agent sef adjunct de politie de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava, a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu o sabie in cap in timpul unei perchezitii, potrivit Adevarul.

Barbatul a ajuns in stare grava la spital cu rani la maini si cap, urmand sa fie transferat de urgenta cu elicopterul la un spital din Bucuresti.

Politia Romana a transmis un mesaj pe Facebook, conform caruia agentul sef adjunct de politie Dan Ciprian Sfichi de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava a fost ranit grav in aceasta dimineata.

„Suntem alaturi de colegul nostru, agent sef adjunct de politie Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Suceava, care,in aceasta dimineata, a fost ranit foarte grav, la cap si brat, in timpul unei misiuni. Sa ne rugam cu totii ca Ciprian sa duca misiunea pana la capat si sa se intoarca in randurile noastre sanatos!”, au transmis reprezentantii Politiei Romane. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"In dimineata zilei de 5 decembrie a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceva au desfasurat o actiune pentru destructurarea unei grupari infractionale, fiind efectuate 8 perchezitii domiciliare. La una dintre locuintele perchezitionate, in Radauti, una dintre persoanele vizate a atacat si ranit, cu o sabie, pe colegul nostru, agent sef adjunct de politi Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru actiuni Speciale Suceava, ranindu-l foarte grav la cap si brat.

In acest moment, politistul se afla la Spitalul Judetean Suceava, pentru investigatii. Barbatul in cauza a fost imobilizat, cercetarile fiind continuate, sub coordonarea procurorului de caz. Acesta a fost arestat, tot intr-o cauza instrumentata de Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceva, la data de 13 iulie 2016, pentru trafic de droguri, fiind ulterior pus in libertate sub control judiciar dupa 30 de zile, iar in octombrie 2017 a fost ridicat si controlul judiciar, de catre instanta de judecata", se arata intr-un comunicat al politiei.

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si