Marian Vanghelie ar fi avut un acces de furie în ziua în care a avut loc congresul PSD. Afirmația aparține lui Dan Georgescu, polițist din Mangalia și administrator al paginii de Facebook ”Polițistii au umor”.

”Marean Vanghele, "care este", tocmai a dat cu pumnii în geamul unei mașini, înjurând de mama focului șoferul și pe pasagera din partea dreaptă. Geamul nu s-a spart, pumnul da.

Mi-a plăcut la București, mai vin și mâine”, a povestit Dan Georgescu pe pagina ”Polițiștii au umor”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Georgescu susține că se afla la o terasă din București când a văzut scena respectivă dar că nu a filmat pentru a nu fi acuzat în cadrul comunității că nu a intervenit.

Vanghelie a înființat PSDI

Postarea a fost făcută sâmbătă seara, la câteva ore după încheierea Congresului PSD, la care Vanghelie n-a luat parte pentru că nu mai face parte din acest partid.

Fost primar al sectorului 5 și fost președinte al Organizației București al PSD, Vanghelie a părăsit formațiunea politică în care s-a format și în decembrie 2018 a înființat Partidul Social Democrat Independent (PSDI), care a și fost înscris la Alegerile Europarlamentare unde nu a obținut nici un mandat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si