"Astăzi, un salvator argeșean a pierdut lupta cu viața în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu de vegetație înregistrat pe A1.

În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte a observat că s-a prăbușit la pământ și au început de urgență manevrele de resuscitare. Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin, însă, cu toate eforturile depuse, nu au reușit sa îl readucă la viață.

Citeste si: Incendiu devastator produs de la o lumânare: Doi frați au murit; casa s-a prăbușit

Suntem alături de familia îndurerată și le vom acorda suportul necondiționat pentru depășirea acestui moment atât de dureros pentru noi toți!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dumnezeu sa îl odihnească în pace și să îl așeze între drepții Săi", este mesajul transmis pe Facebook de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Citeste si: Incendiu puternic la un depozit de instalații electrice

Un incendiu a izbucnit la un depozit de instalații electrice

Potrivit ISU Bihor, un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de instalații.

Pericolul a fost eliminat, iar flăcările nu au s-au extins și la alte suprafețe.

Acesta s-a manifestat pe  o suprafață de aproximativ 4.000  de mp cu degajări de fum.
Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la înălțime, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Citeste si:  Incendiu uriaș la o fabrică de cauciucuri din Dej

Un incendiu a izbucnit la o fabrică de cauciucuri din Dej

Un incendiu uriaș a avut loc la o fabrică de cauciuri din Dej, joi.  Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

"În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej, Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si