Close sidebar
Close sidebar

Un pompier a murit în timp ce stingea un incendiu de vegetație

Un pompier din Argeș a murit în timpul unei intervenții de stingere a unui incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada A1.

Diana Puiu,

Un pompier a murit în timp ce stingea un incendiu de vegetație

[Sursa foto: sibiulinimagini.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Astăzi, un salvator argeșean a pierdut lupta cu viața în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu de vegetație înregistrat pe A1.

În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte a observat că s-a prăbușit la pământ și au început de urgență manevrele de resuscitare. Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin, însă, cu toate eforturile depuse, nu au reușit sa îl readucă la viață.

Citeste si: Incendiu devastator produs de la o lumânare: Doi frați au murit; casa s-a prăbușit

Suntem alături de familia îndurerată și le vom acorda suportul necondiționat pentru depășirea acestui moment atât de dureros pentru noi toți!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dumnezeu sa îl odihnească în pace și să îl așeze între drepții Săi", este mesajul transmis pe Facebook de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Citeste si: Incendiu puternic la un depozit de instalații electrice

Un incendiu a izbucnit la un depozit de instalații electrice

Potrivit ISU Bihor, un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de instalații.

Pericolul a fost eliminat, iar flăcările nu au s-au extins și la alte suprafețe.

Acesta s-a manifestat pe  o suprafață de aproximativ 4.000  de mp cu degajări de fum.
Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la înălțime, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Citeste si:  Incendiu uriaș la o fabrică de cauciucuri din Dej

Un incendiu a izbucnit la o fabrică de cauciucuri din Dej

Un incendiu uriaș a avut loc la o fabrică de cauciuri din Dej, joi.  Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

"În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej, Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI